Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

27. 01. 2013. 12:09 >> 12:09

NA PROSLAVI ROĐENDANA

Moskva: Uhapšena četiri šefa mafije

Četiri šefa mafije i 19 članova kriminalne bande uhapšeni su u jednom restoranu blizu Moskve gdje su se sastali kako bi napravili plan šta i kako poslije ubistva vođe klana Aslana Usojana (75).

 

Aslan Usojan poznatiji kao "Grandpa Hasan" je smatran jednim od najuticajnih kumova organizovanog kriminala u bivšem Sovjetskom Savezu, a ubijen je na ulici u Moskvi, 16. januara.

Ruska novinska agencija Interfaks prenosi da su uhapšeni Aleksander Bor, Konstantin Borisov, Aleksander Medvedev i Pavel Aleksijevič.

U saopštenju ruskog ministarstva unutrašnjih poslova se navodi da su učesnici tajnog sastanka planirali, koordinirani rad organizovanih grupa podređenih kriminalnom klanu Tarijela Onjanija“, za koga ruski mediji kažu da je rival Usojana. Inače obojica su rođena u Gruziji.

Prema pisanju ruskih medija, Usojan je imao mrežu ilegalnih kockarnica, bavio se prodajom droge i oružja, kao i eksploatacijom prirodnih resursa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније