Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ M.L.B. ]

05. 09. 2021. 22:12 >> 22:15

EGIPAT

U saobraćajnoj nesreći poginulo 12 osoba

Najmanje 12 osoba, među kojima su i djeca, poginulo je u saobraćajnoj nesreći u istočnom Egiptu u nedjelju, javljaju lokalni mediji.

Državna novinska agencija MENA, pozivajući se na zvaničnika nadležnog za hitnu pomoć, objavila je da se putnički autobus prevrnuo na pustinjskom autoputu iz Kaira do Sueza.

MENA je navela da su u nesreći povrijeđeno još 34 putnika.

Egipatske vlasti nisu izdale službeno saopštenje o nesreći.

Prema egipatskoj agenciji za statistiku CAPMAS, saobraćajne nesreće česte su u Egiptu zbog nepromišljenosti vozača i nepoštivanja saobraćajnih propisa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније