Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

23. 02. 2013. 13:32   >>  13:28

"PINK PANTER"

U Danskoj osuđen Srbin zbog organizovanja pljačke

Srpski državljanin Dejan Babić (36) osudjen je u Kopenhagenu na pet godina i devet meseci zatvora, kao i na protjerivanje iz Danske, zbog organizovanja pljačke tri zlatare u Kopenhagenu 2011. godine, prenijeli su danski mediji.

 

Prema presudi, Babić je organizovao grupu koja je iz opljačkanih zlatara iznijela plijen vrijedan oko 1,6 miliona eura.

Policija taj slučaj povezuje sa poznatom medjunarodnom bandom "Pink Panter".

Za pljačku tri zlatare u Kopenhagenu u februaru i martu 2011. već je osudjeno šest osoba, za koje se veruje da su članovi veće grupe porijeklom iz Srbije, iza koje stoji osudjeni Babić.

Babić je na sudu u potpunostio negirao krivicu, ali nije mogao da objasni kako su se njegovi otisci prstiju našli na malju kojim su razbijane vitrine iz kojih je odnijet ukradeni nakit, što je bio jedan od glavnih dokaza protiv njega.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније