Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

05. 08. 2021. 06:51   >>  06:51

POSLIJE FINALA EP

Uhapšeno 11 osoba zbog vrijeđanja fudbalera Engleske

Britanska policija saopštila je sinoć da je uhapsila 11 osoba zbog rasističkog vrijeđanja fudbalera Engleske na društvenim mrežama poslije poraza u finalu Evropskog prvenstva.

Markus Rašford, Džejdon Sančo i Bukajo Saka bili su na meti napada nakon što u finalu Evropskog prvenstva 11. jula nijesu realizovali penale poslije kojih je Engleska poražena od Italije.

Britanska policija je saopštila da je od 207 komentara, koji imaju elemente kriminalnog djela, njih 123 objavljeno izvan Ujedinjenog Kraljevstva i da će detalji o tim pojedincima i predmetima biti proslijeđeni tim zemljama na dalje postupanje.

Kako se dodaje, 34 naloga je iz Velike Britanije, a 11 osoba je uhapšeno.

Iz policije su naveli da ljudi koji misle da se mogu sakriti iza naloga na društvenim mrežama "moraju ponovo da razmisle".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније