Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

03. 08. 2021. 21:50 >> 22:04

U PORTUGALU

Uhapšena 79-godišnja šefica švercera kokaina

Špankinja od 79 godina osumnjičena da vodi grupu švercera drogom uhapšena je u Portugalu, saopštile su danas španske vlasti.

Žena, čije ime nije saopšteno i koja je davno prešla godine odlaska u penziju, osumnjičena je da je bila šef grupe koja je uvozila kokain iz Dominakanske Republike u Portugal.

Uhapšena je na severu zemlje, zajedno sa još dvojicom Španaca od 26 i 60 godina, u sklopu zajedničke akcije španske i portugalske policije.

"Oni su uvozili kokain preko portugalskih luka koristeći legalnu kompaniju osnovano za uvoz korala iz Dominikanske Republike", navodi se u saopštenju španske Civilne garde i dodaje da je 79-godišnja žena bila na čelu švercerske grupe, kao i vlasnik kompanije.

Pirinejsko poluostrvo jedno je od glavnih ulaznih tačaka za kokain u Evropi za trgovce drogom koji ponekad koriste razne postupke vredne špijunskih filmova.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније