Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Beta ]

08. 07. 2021. 09:32   >>  09:32

ZBOG CENZURE

Tramp tužio Fejsbuk, Tviter i Jutjub

Bivši predsjednik SAD Donald Tramp objavio je da je tužio tehnološke kompanije Fejsbuk, Tviter i Jutjub i njihove direktore, koje je optužio da neopravdano cenzuirišu njega i druge konzervativce.


Tramp je podnio tužbe federalnom sudu u Majamiju, na Floridi.

"Zahtijevamo obustavljanje zabranjivanja profila, ućutkivanja, stavljanja na crnu listu, protjerivanja i otkazivanja koje vam je tako dobro poznato", rekao je Tramp.

Trampovi nalozi na Fejsbuku, Tviteru i Jutjubu blokirani su ranije ove godine nakon što su njegove pristalice 6. januara upale u Kongres SAD.

Kompanije su navele da bi Tramp, da nije blokiran, mogao da podstiče pristalice na dodatno nasilje.

Tramp je nastavio da širi laži po društvenim mrežama o krađi na predsjedničkim izborima u SAD, održanim 3. novembra 2020. godine, iako su brojni zvaničnici i sudije navele da nema dokaza masovne izborne prevare.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније