Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

22. 02. 2013. 19:20   >>  19:18

UŽAS

Francuska: Još jedan porodični masakr, uhapšena majka

U kući u regionu Pariza u mjestu Marn otac je, vrativši se s posla, pronašao troje zaklane djece, dok je majka uhapšena kasnije u Parizu, saopštila je policija.

Troje djece - dva dječaka i djevojčica bili su uzrasta 9, 11 i 17 godina, naveo je izvor blizak pravosudnim organima.

Otac, po profesiji ljekar specijalista, jutros je oko 6:15 pozvao policiju kada se vratio kući s posla i pronašao mrtvu djecu. Supruga i majka djece nije bila u kući a kasnije je uhapšena u Parizu.

"Otac, koji je zatekao zaklanu djecu u porodičnoj kući u mjestu Marn, 30 kilometara istočno od Pariza, je u šoku i pod ljekarskim je nadzorom", navode isti izvori.

Na tijelima djevojčice (9) i njenog starijeg brata (11), vidjeli su se višestruki ubodi. Najstariji brat je pronađen živ, a kasnije je preminuo usljed povreda.

Jedan komšija je kazao da je šokiran jer je reč o skladnoj porodici.

"Sve su ih poznavali. Ovo je nevjerovatno", rekla je ta osoba dodajući da je porodica bila diskretna i da s njima nije bilo nikakvih problema.

Najverovatniji uzrok ovog stravičnog ubistva je porodična drama. Ukoliko je to razlog, to će biti treći slučaj porodične tragedije u Francuskoj od početka godine.

U Niortu se početkom februara objesila majka koja je ubila svoje troje djece, uzrasta do tri i dvije godine i dvonedjeljnu bebu. Tragedija se dogodila nakon što je njen suprug izvršio samoubistvo zbog problema na poslu i finansijskih problema.

Takođe, bračni par i njihovo troje djece uzrasta od četiri, 11 i 15 godina pronađeni su mrtvi 21. januara u požaru u porodičnoj kući u Garonu. Sve žrtve su imale tragove uboda nožem.

Prošle godine u Francuskoj su registrovana tri slučaja porodične tragedije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније