Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta

03. 06. 2021. 12:19   >>  12:20

NIJE PRIORITET

Tramp više nema ni blog

Bivši predsjednik SAD Donald Tramp ugasio je blog na kojem se oglašavao otkako mu je u januaru zabranjeno da ima profile na društvenim mrežama, prenosi Glas Amerike.

Blog "Sa stola Donalda Trampa" više ne postoji i neće se vraćati, potvrdio je za televiziju CNBC Trampov savjetnik Džejson Miler.

"Jednostavno, bio je sporedan u odnosu na druge stvari na kojima radimo", rekao je Miler.

Tramp je nekada imao milione pratilaca na društvenim mrežama. Dnevno je imao i po nekoliko objava, kritikovao demokrate i republikance koji su mu se suprotstavljali, komentarisao dnevne događaje.

U januaru, poslije upada njegovih pristalica u Kongres, Tviter mu je zauvijek zabranio da ima profil, a potom i Fejsbuk na određeno vrijeme.

Tramp i njegovi saveznici su dugo optuživali društvene mreže da zabranjuju glas konzervativaca, a Fejsbuk je bivši predsjednik nazvao "nacionalnom sramotom" kada je bord odlučio da produži zabranu da se oglašava na toj društvenoj mreži.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније