Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Mina biznis ]

31. 05. 2021. 08:37 >> 08:37

OD KRAJA JUNA

Grčka očekuje veći priliv stranih turista

Veći priliv stranih turista očekuje se u Grčkoj krajem juna ili početkom jula, saopštila je potpredsjednica Grčke unije hotelijera, Kristina Tetradi.


Ona je kazala da u maju skoro da nije bilo turista, ali da je zakazivanje aranžmana za jun počelo, jer su mnogi hoteli odgodili otvaranje za polovinu sljedećeg mjeseca, prenosi SEEbiz.

Tetradi je kazala da je oko deset odsto hotela već otvoreno, ali da većina čeka da se situacija razjasni kad je riječ o najvećem broju turista koji borave u grčkim hotelima - gostima iz Velike Britanije, Njemačke, Rusije i skandinavskih zemalja.

Ona je dodala da je 7. jun važan datum za Grčku, jer će Velika Britanija tada biti "zelena zona", što znači da njeni građani neće morati da idu u karantin po povratku.

Sezona je polako započela na Rodosu, gdje je otvoreno samo 25 od 650 hotela, a četvrtina je otvorena u gradu Heraklion na Kritu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније