Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

20. 05. 2021. 23:22   >>  23:26 7

TENZIJE SA ZAPADOM

Putin: Razbićemo zube onima koji napadaju Rusiju

Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je danas da će "razbiti zube" onima koji napadaju Rusiju, usred napetosti između te zemlje sa Zapadom.

"Svi žele da nas ujedaju ili izvuku nešto od nas. Ali oni koji bi to pokušali moraju da znaju da ćemo im razbiti zube, tako da više ne mogu da ujedaju", rekao je Putin na sastanku sa ruskim patriotskim organizacijama.

On je dodao da čak i poslije raspada Sovjestkog saveza, za mnoge Rusija ostaje prevelika. "Naš potencijal je ogroman a teritorija (Rusije) ostaje najveća na svijetu", rekao je on.

Predsjednik Rusije, koji nije naveo na koje strane zemlje misli, ponovo je hvalio najnovije oružanje, a za supersonične rakete Avangard navedeno je da su sposobne da se suprotstave svakom protivraketnom odbrambenom sistemu.

Odnosi izmedju Rusije i Zapada su na najnižem nivou zbog raznog neslaganja o Ukrajini i Siriji, zbog optužbe o ruskom mešanju u izborne procese u drugim zemlja, kao i zbog špijunaže i hakerskih napada pripisanim Moskvi.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније