Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

19. 05. 2021. 21:15   >>  21:16

TUŽITELJKA SAOPŠTILA

Berluskoni ozbiljno bolestan

Bivši italijanski premijer i milijarder Silvio Berluskoni, koji je bio u bolnici više puta posljednjih mjeseci, između ostalog zbog komplikacija vezanih za kovid-19, je ozbiljno bolestan, rekla je danas jedna milanska tužiteljka.

"Mislimo bez rezerve da je Berluskoni ozbiljno bolestan" rekla je Ticijana Sicilijano, zamjenica tužioca zadužena za proces u kome mu se sudi za podmićivanje svjedoka, i dodala da na to ukazuju ljekarske potvrde.

Ona je zatražila od suda da prekine postupak za Silvija Berluskonija, ali da ga nastavi za njegove saoptužene. Sud treba da donese odluku 26. maja.

Jedan od njegovih advokata Federiko Ćekoni rekao je da je on pod stalnim ljekarskim nadzorom u uslovima "kućne hospitalizacije".

Osamdesetčetvorogodišnji Berluskoni izašao je u subotu iz bolnice u Milanu gdje je bio primljen početkom prethodne nedjelje zbog komplikacija vezanih za njegovu prošlogodišnju infekciju korona virusom. On je prvi put primljen u bolnicu poslije zaraze u septembru zbog upale pluća.

On je napustio istu bolnicu 1. maja poslije boravka od više od tri nedjelje, takođe radi liječenja od posljedica kovida-19 od koga se zarazio u septembru.

Miljarder, koji je imao veliku operaciju na srcu 2016. godine, više puta je boravio u bolnici posljednjih mjeseci, a martu je proveo više dana u bolnici u Milanu, zvanično zbog predviđenih ljekarskih kontrola. U februaru je proveo noć u bolnici poslije pada koji nije bio ozbiljan, ali je u januaru proveo više dana u kardio centru u Monaku zbog problema srčane aritmije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније