Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ N1 ]

21. 04. 2021. 09:31   >>  09:32 1

SAD

Policajac u Ohaju ubio 16-godišnju tinejdžerku

Policija u Kolumbusu, u američkoj državi Ohajo, ubila je Afroameričku tinejdžerku od 16 godina dok je nožem nasrtala na jednu djevojku.

Do ubistva je došlo u utorak, neposredno prije nego što je nekadašnji američki policajac Derek Šovin proglašen krivim po svim tačkama optužnice za ubistvo Afroamerikanca Džordža Flojda.

Policija je kasnije objavila snimak kamere koju je policajac nosio na uniformi kako bi pokazala da je djevojka pokušala da nožem nasrne na dvije osobe.

USA Today prenosi da video pokazuje kako se policajac približava putu na kom se nalazila grupa mladih i da je u jednom trenutku tinejdžerka zamahnula nožem na djevojku koja je bila pored automobila, kao i da se čuju četiri pucnja policajaca.

Kasnije u toku večeri, Služba za brigu o djeci te države objavila je da se radi o šesnaestogodišnjoj Makiji Brajant koja je, inače, bila u hraniteljskoj porodici.

Policija je navela da je istraga o tragičnom događaju u toku, ali da je grad zahtijevao da se objavi video sa uniforme policajca kako bi javnost dobila što više informacija.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније