Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92 ]

19. 04. 2021. 22:32 >> 22:41

U ITALIJI

Pala "Kamora", uhapšeno 26 osoba, oduzeto 50 miliona eura

Italijanska policija uhapsila je 26 osoba i oduzela 50 miliona eura imovine u akciji sprovedenoj protiv pripadnika napuljske mafijaške organizacije Kamora.

Uhapšeni su pripadnici Kamore u Napulju, Salernu, Imperiji, Kosenci, Ankoni i regionu Emilija, prenosi Ansa.

Akcijom su bile obuhvaćene dvije grupe Kamore - klan Fabrokino i grupa koju predvodi Rozario Ðulijano, koji se trenutno nalazi u zatvoru odakle upravlja grupom uz pomoć djevojke Tereze Kaputo, navela je policija.

Kako se navodi, ona je prilikom zatvorskih posjeta dobijala instrukcije kako da upravlja grupom.

Policija je navela i da je u Pođomarinu otkriveno 62 eksplozivnih naprava koje su korišćene za zastrašivanje.

Akcijom policije rasvijetljeno je nekoliko slučajeva iznude i zastrašivanja, kao i trgovina narkoticima koji su se isporučivali klanu Ndrangeta iz Kalabrije, za koji se navodi da kontroliše evropsku trgovinu kokainom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније