Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

04. 03. 2021. 21:35 >> 21:42

BAKINGEMSKA PALATA

Princ Filip uspješno operisan zbog problema sa srcem

Princ Filip, suprug britanske kraljice Elizabete Druge, koji je više od dvije nedjelje u bolnici, danas je podvrgnut "uspješnoj operaciji" zbog problema sa srcem, saopštila je Bakingemska palata.

Vojvoda od Edinburga, koji u junu treba da napuni 100 godina, ostaće u bolnici nekoliko dana kako bi se liječio, odmarao i oporavljao, navodi se u saopštenju.

On je u ponedjeljak primljen na kliniku za kardiologiju u Londonu. Intervencija je urađena zbog problema koji je imao od ranije.

Bakingemska palata je prije dvije nedjelje saopštila da je princ Filip hospitalizovan "iz predostrožnosti" pošto se loše osjećao.

Princ Filip se povukao u avgustu 2017. godine nakon što je učestvovao u više od 22.000 javnih nastupa od krunisanja Elizabete Druge 1952. godine

Filip i kraljica (94) su prvu dozu vakcine protiv korona virusa primili početkom januara.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније