Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Mina

23. 02. 2021. 23:18 >> 23:23

KRŠILI PRAVILA

Na Tviteru ugašena 373 naloga zbog propagande

Kompanija Tviter saopštila je da je ugasila 373 naloga koji su povezani sa Rusijom, Jermenijom i Iranom, jer su kršili pravila te društvene mreže o manipulaciji podacima.

Kompanija je ukinula 238 naloga koji su bili aktivni u Iranu i kršili su još neka pravila Tvitera, prenosi Rojters.

Iz San Franciska, sjedišta te društvene mreže, poručili su da je 100 naloga povezanih sa Rusijom uklonjeno zbog pisanja tekstova koji podrivaju vjeru u NATO i ciljaju Sjedinjenje Američke Države (SAD) i Evropsku uniju.

Još 35 naloga vezanih za Jermeniju je ugašeno, jer su, prema riječima te kompanije, napravljeni da bi ciljali Azerbejdžan.

"Tih 373 naloga su zauvijek izbrisani sa Tvitera zbog kršenja naših pravila o manipulaciji", poručila je američka kompanija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније