Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

09. 02. 2021. 23:53 >> 23:51

KRIPTO VALUTA

Bitkoin premašio vrijednost od 45.000 dolara

Bitkoin je danas prvi put premašio vrijednost od 45.000 američkih dolara nakon što je kompanija Tesla najavila da će uložiti 1,5 milijardi dolara u kripto valutu.

"Ilon Mask je dao bitkoinu najjaču podršku u istoriji kripto valuta", rekao je analitičar Majkl Hjuson.

Mask, najbogatiji čovjek na svijetu, često je na Tviteru hvalio bitkoin i kripto valute, ali ovo je prvi put da tako velika grupa poput Tesle ulaže u bitkoine.

Druga američka kompanija, izdavač softvera Majkrostratedži (MicroStrategi) je posljednjih mjeseci kupila bitkoine za više od milijardu dolara.

Brokeri su pozdravili dolazak ovako veliko kompanije na tržište.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније