Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

06. 02. 2021. 12:35   >>  12:34

OPASNOST OD RUŠENJA ZGRADE

U eksploziji gasa u Bordou povrijeđeno pet osoba

Jedna starija osoba je teško, a četiri su lakše povrijeđene u u snažnoj eksploziji koja je odjeknula u centru Bordoa. Dvije osobe se vode kao nestale, javlja "Figaro".

Više od 70 vatrogasaca je na licu mjesta i tragaju za dvije osobe ispod ruševina garaže koja je u eksoploziji potpuno uništena.

Na licu mjesta su službe za vanredne situacije, a raste bojazan da će se urušiti stambena zgrada u kojoj se eksplozija dogodila.

"U ovom trenutku se plašimo da ćemo imati veći broj žrtava , a raste bojazan da će se urušiti i susjedne zgrade koje su oslabljene u eksploziji", naveo je portparol vatrogasaca.

Jake policijske snage blokirale su centar francuskog grada, a mnogi izlozi na radnjama i prozori na okolnim zgradama razbijeni su od siline praska.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније