Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

19. 01. 2021. 22:09 >> 22:32

OPROSTIO SE OD DELAVERA

Bajden zaplakao tokom posljednjeg govora

U emocionalnim oproštajnim izjavama pred odlazak iz države Delaver za Vašington na svoju inauguraciju izabrani predsjednik SAD Džo Bajden je obećao da će "uvijek biti ponosan sin države Delaver".

U govoru danas u Centru Nacionalne garde u Delaveru, koji nosi ime njegovog pokojnog sina Boa, Bajden je gutao knedle dok je govorio okupljenim "kada umrem imaću Delaver napisan na mom srcu".

"Jako je lično to što naše sljedeće putovanje u Vašington počinje ovdje - na mjestu koje definiše najbolje ono što mi jesmo kao Amerikanci", rekao je Bajden pred oko 100 okupljenih ljudi, uključujući brojne izabrane zvaničnike Delavera i članove njegove porodice.

On danas avionom odlazi iz Vilmingtona u Delaveru za Vašington, i prisustvovaće večeras na komemoraciji za umrle od Kovida-19 u Memorijalnom centru Linkoln.

Bajden će provesti noć u Bler hausu, zvaničnoj rezidenciji gostiju američkih predsjednika koja se nalazi naspram Bijele kuće, prije nego što pređe u Bijelu kuću sjutra poslije polaganja zakletve za 46. predsjednika SAD.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније