Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

21. 02. 2013. 15:02 >> 14:58

TAJNI RAT

Bespilotne letjelice ubile skoro 5 000 ljudi

Senator SAD, Lindsi Graham, rekao je da su bespilotne letjelice te zemlje ubile oko 4 700 osoba u poslenjih desetak godina.

 

 „Ubili smo 4. 700 ljudi. Ponekad pogodite nedužne ljude, i ja to mrzim, ali mi smo u ratu, i uspjeli smo da likvidiramo neke veoma bitne članove Al-Kaide“ rekao je senator tokom govora u Južnoj Karolini.

Zvaničnici SAD su izjavili da to nije nikakav tajni podatak, i da je senator samo citirao informacije koje je čuo u medijima.

Udari bespilotnih letjelica su dio tajnih operacija, najčešće pod komandom CIA-e.

U javnost su procureli podaci da CIA, pored bespilotnih letjelica, šalje paravojne,tajne formacije u Avganistan i Pakistan, kako bi likvidirale  terorističkih vođe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније