Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

10. 12. 2020. 23:25 >> 23:25
1

POŠTOVAĆE MJERE

Papa pomjera vrijeme Božićne mise zbog policijskog časa

Papa Franjo je za dva sata pomjerio vrijeme održavanja tradicionalne mise za Božić, 24. decembra, zbog policijskog časa koji je u Italiji uveden usled pandemije korona virusa, saopšteno je danas u Vatikanu.

Misa će zato početi u 19.30 umjesto u uobičajenih 21.30 što će vjernicima omogućiti da se vrate kući do 22 časa kada počinje policijski čas.

Sveta Stolica precizira da će fizičko prisustvovanje misama u decembru i početkom januara biti "veoma ograničeno" i ogranizovano u skladu sa epidemiološkim mjerama.

Italija je, iza Velike Britanije, druga zemlja Evropi po težni posljedica pandemije korona virusa: do sada je umrlo 61.739 osoba od 1,77 miliona zaraženih.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније