Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

21. 02. 2013. 10:34   >>  11:08

SAD

Policija obavijestila majku o smrti sina putem Fejsbuka

Majka žrtve stradale u saobraćajnoj nesreći u Atlanti, sudbinu svog sina saznala nakon tri nedelje putem Fejsbuk poruke poslate od strane lokalne policije.

Ana Lemb Kresi je saznala 14. Februara da je njen sin, Riki Lemb(30), stradao dok je prelazio ulicu.

Policija je obavijestila Kresi o nesreći preko Fejsbuka, koristeći profil pod imenom „Misty Hancock“. Na profilnoj slici profila nalazio se reper T.I. i u poruci joj je rečeno jedino da pozove policiju.

Nakon što je to i učinila, rečeno joj je da je izgubila sina.

„Rekli su mi da su učinili sve što su mogli. Nisam sigurna u to. Ako mogu da nađu kriminalce, mogu i mene. Trinaest godina radim na istom radnom mjestu. Mogli su da me pronađu“ rekla je Kresi medijima.

Iz policije su rekli da su pokušali da dođu do majke žrtve, ali da nisu uspjeli, tako da su se odlučili da je obavijeste putem Fejsbuka. Zašto su koristili profil „Misty Hancock“ nije objašnjeno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније