Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

31. 10. 2013. 08:48 >> 08:48

PRONAĐENA TIJELA

Niger: 87 migranata umrlo prelazeći Saharu

Spasioci u Nigeru kažu da su našli tijela 87 ljudi koji su umrli od žeđi pošto su se njihova vozila pokvarila dok su pokušavali da pređu Saharu.

 

Spasilac Almustafa Alhacen kaže da su tijela nađena u lošem stanju, i bila su djelimično pojedena, vjerovatno od strane šakala.

Vjeruje se da se radi o migrantima i njihovim familijama. Među preminulim je bilo sedam muškaraca, 32 žene i 48 djece, koji su preminuli pokušavajući da emigriraju u Alžir, naveli su izvori.

Prethodnog dana su u istoj pustinji pronađena tijela još pet žena i djevojčica.

Niger je inače popularna zemlja preko koje se dolazi do Saharske Afrike i Evrope. Mnogi koji uspiju da pređu preko pustinje rade u nekoj od država na sjeveru Afrike.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније