Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92 ]

24. 11. 2020. 14:34   >>  14:37

RUSIJA

Muškarac kao taoce drži šestoro djece, policija pregovara

U stanu u predgrađu Sankt Peterburga Kolpino muškarac naoružan sjekirom drži kao taoce šestoro djece, prenose ruske agencije.

Izvor u snagama bezbjednosti rekao je za agenciju RIA Novosti da je muškarac pijan, a da je policiju kontaktirala njegova supruga koja nije mogla da uđe u stan.

Policija pregovara sa muškarcem, ali on do sada nije iznio nijedan zahtjev.

Agencija TAS S prenosi da se muškarac zabarikadirao u stanu sa djecom, a da bi razlog uzimanja djece za taoce mogao biti njegov sukob sa suprugom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније