Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ nova.rs ]

19. 11. 2020. 17:55 >> 17:55
1

TRAMP NAJAVIO KONFERENCIJU

"Sve dolazi na svoje mjesto"

Aktuelni američki predsjednik Donald Tramp najavio je novu konferenciju za štampu poručivši da njegov pravni tim ima jasan put ka pobjedi.

 

On je na Tviteru poručio da će konferenciju za medije održati njegov pravni tim koji je na “veoma jasnom putu do pobjede”, kao i da “sve dolazi na svoje mjesto”. Konferencija će biti održana oko 18 časova po našem vremenu.


Prije toga Tramp je na Tviteru napisao da se “izborna prevara u Detroitu odvija već godinama”. Tviter je ovu objavu označio kao problematičnu zbog neprovjerenih informacija koje sadrži.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније