Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

04. 11. 2020. 13:00 >> 13:01

''OBMANJUJUĆI'' TVIT

Tviter upozorio na Trampovu poruku o navodnoj krađi izbora

Tviter je danas upozorio korisnike na potencijalno "obmanjujući" tvit Donalda Trampa u kojem je američki predsjednik optužio demokrate da pokušavaju da "pokradu" predsjedničke izbore.

"Dio ili čitav sadržaj koji se dijeli u tom tvitu je sporan i može da dovede u zabludu o načinu učešća na izborima ili u drugom građanskom procesu", napisala je društvena mreža na Trampov tvit ubrzo nakon njegove objave.

Na Tviter stranici republikanskog milijardera, poruka nije odmah vidljiva, već je potrebno da se klikne na nju kako bi se vidio Trampov post.

"Odlično stojimo, ali oni pokušavaju da pokradu izbore. Nikada im to nećemo dozvoliti. Birači ne mogu da glasaju nakon što se biračka mjesta zatvore", napisao je Tramp na Tviteru.

Tviter je već prijavio nekoliko Trampovih poruka u vezi sa prijevremenim glasanjem s obrazloženjem da su prenosili "obmanjujuće" informacije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније