Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ klix.ba ]

21. 10. 2020. 17:37   >>  17:37

ZAPLIJENA U PARAGVAJU

Kokain vrijedan 500 miliona pronađen u kontejnerima uglja

Policija u Paragvaju zaplijenila je rekordne 2,3 tone kokaina koji je bio skriven u pošiljci uglja namijenjenoj Izraelu.

Količina pronađenog kokaina ima uličnu vrijednost od 500 miliona dolara, a radi se o dosad najvećoj zaplijeni u Paragvaju. Kokain je pronađen u kontejneru u privatnoj luci Terport u gradu Villeti nedaleko od glavnog grada Asunciona.

Uhapšene su dvije osobe, a jedna od njih je bivši direktor državne televizije, piše BBC.

Kokain je bio zapakovan u pakete, a pronađen je u jednom od ukupno šest kontejnera od kojih pet tek trebaju biti pretraženi.

Ministar unutrašnjih poslova Euclides Acevedo je rekao da bi konačna količina kokaina mogla biti veća od tri tone.

Ugalj je ključan za izvoz pa je zbog toga postoa popularan u pokušajima krijumčarenja kokaina preko međunarodnih granica.

Dojava o kokainu je stigla iz Belgije.

Prethodno je rekordna količina zaplijenjenog kokaina iznosila 2,2 tone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније