Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

15. 10. 2020. 17:46   >>  17:46

OBJAVILA NA TVITERU

Fon der Lajen napustila samit EU i otišla u samoizolaciju

Predsjednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen napustila je danas samit EU koji je upravo počeo da bi otišla u samoizolaciju pošto je konstatovan jedan slučaj Kovida-19 u njenom timu, objavila je ona preko Tvitera.

"Upravo sam obaviještena da je jedan član mog tima jutros testiran pozitivno na Kovid-19. Ja sam lično imala negativan test, međutim iz predostrožnosti odmah napuštam Evropski savjet da bih otišla u karantin", napisala je ona.

Fon der Lajen kratko je bila u karantinu ranije ovog mjeseca poslije sastanka na kojem je bila jedna zaražena osoba, ali ona nije bila inficirana virusom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније