Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92 ]

12. 10. 2020. 09:37 >> 09:37
1

NAGORNO-KARABAH

Dogovor o prekidu vatre se ne poštuje

Azerbejdžan je izvijestio o novim napadima na naselja, iako je postignut dogovor o prekidu vatre. Zvaničnici Jermenije poručili da će braniti svaki centimetar.

Rat na Kavkazu oko teritorije Nagorno-Karabah, između Jermenije i Azerbejdžana ušao je u 16. dan.

Na području Hadruta, Azerbejdžan je koncentrisao velike snage u pokušaju da preuzme grad, saopštili su jermenski zvaničnici. Kako kažu, njihove odbrambene snage trudiće se da obrane svaki centimetar zemlje.

Ministarstvo spoljnih poslova Azerbejdžana izvijestilo je da su jermenske snage granatirale civilna naselja u regijama Agdam, Goranboi i Tartar, iako je postignut dogovor o prekidu vatre.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније