Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Mina ]

10. 10. 2020. 17:52   >>  17:54

NIJE POZNAT UZROK 

U eksploziji u Bejrutu četiri žrtve

Četiri osobe su poginule, a više od 50 je povrijeđeno u novoj eksploziji skladišta goriva u zapadnom Bejrutu. Eksplozija se desila u naselju Tariq Jadidah, piše Washington Times.

Prema prvim informacijama i svjedočenjima stanovnika koji žive nedaleko od mjesta događaja, vlasnik sladišta je tu držao dizel gorivo za električni generator.

Drugi izvori tvrde da je bilo kanti s benzinom i rezervoara s mazutom. Ipak, stručnjaci provjeravaju ove informacije.

Libanski vojnici i civilni dobrovoljci počeli su s evakuacijom ljudi iz obližnjih kuća.

Podsjećamo, prethodna eksplozija u luci u Bejrutu desila se 4. avgusta. U njoj je smrtno stradalo 190 ljudi, dok je povrijeđeno više od 6.000.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније