Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Tanjug ]

05. 10. 2020. 14:35 >> 14:35
2

STOLTENBERG TRAŽI OBUSTAVU SUKOBA

"Ne postoji vojno rješenje za Nagorno Karabah“

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg zatražio je danas od Jermenije i Azerbejdžana da momentalno obustave oružane sukobe.

"Ne postoji vojno rješenje za Nagorno Karabah“, ukazao je Stoltenberg i upozorio da svakodnevno raste broj žrtava ovog sukoba, prenio je Rojters.

Turski ministar spoljnih poslova Mevlut Čavušoglu zatražio je danas od NATO pakta da zahtijeva od Jermenije povlačenje sa teritorije Azerbejdžana, navodi ANSA.

"Međunarodna zajednica, posebno NATO, moraju zahtijevati od Jermenije da se povuče sa teritorije Azerbejdžana“, istakao je Čavušoglu na konferenciji za novinare sa generalnim sekretarom sjevernoatlantske alijanse Jensom Stoltenbergom u Ankari.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније