Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, M.M.Lj. ]

27. 09. 2020. 10:35 >> 10:38

PAKISTAN

Zapalio se automobil, poginulo 13 ljudi

U nesreći u Pakistanu na autoputu ka glavnom gradu Karačiju 13 ljudi je poginulo u kombiju koji se prevrnuo i zapalio, saopštila je danas policija.

 

Kombi je pao u jarak kasno sinoć nakon što ga je pogodio predmet iz drugog vozila, izjavio je jedan policajac.

On je rekao da je kombi zahvatio plamen jer je iscurio rezervoar za gorivo. Spasioci su pronašli 13 ugljenisanih tijela, uključujući najmanje troje djece, dok je petoro ljudi, među kojima i jednogodišnje dijete, izvučeno živo.

Zvaničnici su rekli da će biti potrebni DNK testovi da bi se utvrdio identitet žrtava.

Takvi incidenti su česti u Pakistanu gdje vozači zanemaruju bezbjednosne standarde i krše saobraćajna pravila, a loši uslovi na putu doprinose nezgodama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније