Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Klix.ba, objavila B.B. ]

19. 08. 2020. 22:22 >> 22:23

U AUSTRALIJI

Na ribarskom brodu zaplijenjena tona kokaina

Australijska policija je zaplijenila tonu kokaina tokom racije izvršene na jednom brodu, a vrijednost droge iznosi 180 miliona dolara.

Racija je izvršena nakon što je brod preuzeo veliku količinu droge s drugog broda, a to se dogodilo 200 nautičkih milja od Njukastla.

Australijska granična policija je uočila brod koji je plovio neuobičajenom rutom od obale Kine, a potom mu je prišao ribarski brod "Coralynne" koji je preuzeo kokain namijenjen australijskom tržištu, potvrdila je policija Novog Južnog Velsa.

Kada se policija ukrcala na brod, došlo je do požara u prostoriji s motorima. Vatra je ugašena, a potom je pronađena ogromna količina kokaina koja vrijedi 180 miliona dolara.

Tročlanu posadu ribarskog broda činili su dva Australijanca i jedan državljanin Hong Konga. Ukoliko budu osuđeni, prijeti im kazna doživotnog zatvora, javlja Russia Today.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније