Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: B92, Objavila: M.M.Lj. ]

15. 08. 2020. 14:56   >>  14:58 3

Hiljade Albanaca pokušava da uđe u Grčku

Hiljade Albanaca koji rade u Grčkoj "zapele" su danas na granici dvije zemlje.

Oni pokušavaju da je pređu prije nego što u ponedjeljak stupi na snagu mjera prema kojoj svi koji ulaze u Grčku moraju da imaju negativni rezultata testa na kovid-19, saopštila je albanska policija.

Kolona duga više od 20 kilometara u kojoj je oko 4.000 vozila, formirana je na graničnom prelazu Kakavija, na jugu Albanije, pošto su za početak sljedeće nedjelje najavljene nove grčke mjere, piše agencija ATA.

Od 16. avgusta u Grčku će iz Albanije moći da pređe najviše 750 ljudi dnevno.

Oni će morati da imaju negativan rezultat testa na kovid-19 koji ne smije da bude stariji od 72 sata, a nakon ulaska u Grčku čeka ih sedmodnevna izolacija.

Nova pravila Grčka je uvela nakon što je zabilježen nagli porast broja zaraženih.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније