Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila M.Mi. [ b92 ]

09. 08. 2020. 10:36 >> 10:38

POGINULO NAJMANJE 18 OSOBA

Pronađena "crna kutija" iz prepolovljenog aviona

Istražitelji su pronašli "crnu kutiju“ iz aviona koji je u petak skliznuo sa piste i prepolovio se na aerodromu u indijskom gradu Kerala.

Avion kompanije Er Indija Ekspres sa 190 putnika i članova posade, koji je dolazio iz Dubaija prinudno je sletio, a do nesreće je došlo u trenutku kada je u tom dijelu Indije padala jaka kiša. Kako su mediji prenijeli, poginulo je najmanje 18 ljudi.

Nadležni su saopštili da je “pravo čudo” što broj žrtava nije mnogo veći, piše Bi-Bi-Si.

Indijski premijer Narendra Modi rekao je da ga je ova nesreća veoma pogodila.

Ministarstvo za civilnu avijaciju Indije saopštilo je da se avion nije zapalio, da su i pilot i kopilot nastradali, kao i da će istraga pokazati šta je bio uzrok pada putničkog aviona na letu indijske vlade AXB1344 koji je prevozio Indijce koji nisu mogli da se vrate u zemlju zbog putnih restrikcija uvedenih da bi se spriječilo širenje korona virusa.

Ovo je najteža nesreća putničkog aviona u Indiji od 2010. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније