Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

20. 02. 2013. 10:56 >> 10:52

PUCNJAVA

SAD: Student ubio tri osobe

Student Ali Sajed ubio je tri osobe hicima iz puške u Kaliforniji, a zatim je izvršio samoubistvo kako ne bi pao u ruke policiji.

Agencije prenose da je Sajed prvo sačmaricom ubio djevojku u kući u kojoj je živio sa roditeljima, a onda je izašao na ulicu i oteo kamionet, čijeg vozača je natjerao da ga vozi autoputem dok je on pucao na druge automobile.

Kada je nestalo benzina, Sajed je ubio vozača BMW koji se zaustavio na raskrsnici i odvezao se do šoping centra nekoliko kilometara dalje, gdje je ukrao kamionet od građevinskog radnika koji je postao treća žrtva.

Sajed se ubio na raskrsnici na kojoj ga je stigla policija, prenosi AP.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније