Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ nova.rs; Objavila: M.M. ]

22. 07. 2020. 22:59 >> 00:21
1

BAJDEN

"Tramp je digao ruke od ove zemlje"

Kandidat Demokratske stranke za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden poručio je Amerikancima da je predsjednik Donald Tramp digao ruke od njih i da je digao ruke od zemlje.


U obraćanju koje je prenošeno uživo na internetu, Bajden je optužio Trampa da je podbacio u vođenju zemlje tokom pandemije koronavrusa, dodajuću da se infekcija širi svakog dana i da je previše Amerikanaca i dalje bez posla i da gube nadu.

Bivši potpredsjednik rekao je da je Trampovo lično osoblje priznalo da je Tramp pao na najvažnijem mogućem testu kao američki predsjednik, prenosi Glas Amerike.

Tokom dnevnog brifinga u vezi sa koronavirusom u utorak, Tramp je pokušao da predstavi svoju administraciju kao efikasnu u odgovoru na pandemiju, rekavši da će potencijalne vakcine stići mnogo ranije nego što je iko mislio da je moguće i raspravljajući o novom paketu pomoći Amerikancima koji su pogođeni virusom.

Bijela kuća počela je ponovo s dnevnim brifingom nakon što je prekinula tu praksu u aprilu.

Bajdenove opaske dolaze nakon posljednjeg dijela kampanje koji je održao u svojoj matičnoj državi Delaveru.

On je svoje poruke prenio na skupu koji je održan u osnovnoj školi u Nju Keslu u prisustvu manje do 30 ljudi, među kojima su bili i neki pozvani gosti, šef osoblja kampanje, agenti Tajne službe koji su dodijeljeni Bajdenu i grupa reportera.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније