Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

10. 07. 2020. 08:35   >>  08:34

INDIJA

Osumnjičeni za ubistvo policajaca ubijen u pritvoru

Glavni osumnjičeni za ubistvo osam policajaca u Indiji ubijen je danas u pritvoru prilikom navodog pokušaja bekstva, saopštili su zvaničnici.

 

Vikas Dubej se juče predao poslije nedjelju dana potrage.

Danas je navodno oteo oružje jednom policajcu kada se vozilo u kojem su se nalazili prevrnulo na autoputu. Osumnjičeni je  pokušao da pobjegne i ubijen je u razmjeni vatre s policijom.

Dubej se sumnjičio za ubistvo osam policajaca u jednom selu na sjeveru Indije prošle sedmice. Sumnjalo se da je umiješan i u ubistvo jednog lokalnog političkog zvaničnika 2001. godine.

Dvojica policajaca uhapšeni su ove nedjelje jer su navodno obavestili Dubeja o planiranoj raciji prošlog petka.

Opozicija tvrdi da je ubistvo Dubeja planirano da bi se spriječilo da osumnjičeni otkrije imena ljudi iz vlasti i policije koji su ga štitili.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније