Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

19. 02. 2013. 22:37 >> 22:33

ZAJEDNIČKA AKCIJA

Mali: Ubijeno više od 20 ekstremista

Više od 20 islamističkih pobunjenika ubijeno je danas na sjeveroistoku Malija u zajedničkoj akciji francuskih specijalnih snaga i malijskih trupa, saopštilo je francusko ministarstvo odbrane.

U saopštenju se navodi da je u ovoj akciji, poginuo i jedan francuski vojnik.

Cilj akcije je bio da se rasformiraju terorističke grupe i kampovi, u planinskoj oblasti Iforhas, u koju su se povukli pobunjenici, javljaju svjetske agencije.  

Oland je rekao da su borbe izbile tokom operacije specijalnih snaga u planinama Iforhas na sjeveru Malija.

„U ovom trenutku imamo specijalne snage na sjeveru Malija koje intervenišu u izuzetno osjetljivoj zoni, planinama Iforhas, gdje su se terorističke grupe sklonile“, kazao je Oland.

Ubijeni francuski vojnik je legionar, pripadnik drugog Stranog regimenta padobranaca.  

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније