Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Tanjug/Blic; Objavio: I. P. ]

14. 06. 2020. 15:27 >> 15:34

S PORTUGALIJOM KASNIJE

Španija otvara granice u Šengen zoni 21. juna

Španija će otvoriti svoje granice za evropske zemlje članice Šengen zone 21. juna, osim sa Portugalijom sa kojom će granicu otvoriti 1. jula, kao što je ranije najavljeno, objavili su španski mediji.

 

Španska vlada je prethodno najavila da će dozvoliti ulazak u Španiju 1. jula bez obaveze samoizolacije, prenosi Rojters.

To neće važiti za Balearska ostrva, koji će prve turiste primiti već sjutra u okviru probnog programa povratka u nromalno stanje nakon epidemije korona virusa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније