Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Klix.ba, Objavila: R.B. ]

12. 06. 2020. 11:31 >> 11:33
2

NA TVITERU

Tramp brani policiju, ne želi da raspravlja o rasizmu

Američki predsjednik Donald Tramp napisao je na svom Twitter nalogu kako radikalne demokrate pokušavaju prvo oduzeti oružje, a potom i policiju. Osim toga, Tramp je stao u odbranu policije, zaobilazeći raspravu o rasizmu i policijskom nasilju.

Otkako su počeli protesti zbog smrti Džordža Flojda (koji se ugušio kada mu je policajac koljenom pritisnuo vrat), američki predsjednik je pozivao na zakon i red.

Dodao je i da policija mora biti snažnija nego što je sada.

"Moramo zajedno raditi na predrasudama gdje god se pojave. Moramo se ujediniti i biti na istom putu. Moramo sarađivati kako bismo suzbili nepodnošljivost i predrasude gdje god bili, ali nećemo ići naprijed i nećemo ozdraviti od naših rana etiketirajući desetke miliona časnih Amerikanaca kao rasiste i nesnošljive", kazao je Tramp.

Tramp se zasad nije oglasio o rasnoj diskriminaciji u Sjedinjenim Državama. Osim toga, Tramp je izgubio i veliku podršku u anketama pa je broj Amerikanaca koji ga podržavaju u neprestanom padu posljednje tri sedmice.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније