Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

19. 02. 2013. 19:04 >> 19:36

NOVA PUCNJAVA U SAD

Kalifornija: Četvoro mrtvih u pucnjavi

Najmanje četri osobe su poginule u pucnjavi širom okruga Orandž u američkoj saveznoj državi Kaliforniji, koja je trajala oko 25 minuta, nakon čega je napadač izvršio samoubistvo, saopštila je policija.

Portparol šerifa okruga Orandž, kaže da su se pucnjave dogodile na više mjesta u gradiću Tustinu, oko 35 milja jugoistočno od centra Los Anđelesa.

Pucnjava je navodno počela nakon krađe automobila, u pet ujutro po lokalnom vremenu.

Policija je na terenu pronašla dvije ubijene i tri ranjene osobe.

Zvaničnik policije Dejv Kanoti u gradiću Tustin, gdje je napadač izvršio samoubistvo, kazao je da postoji mogućnost da je povrijeđeno više osoba, jer su ljudi vjerovatno jurili napadača.

Zasad nije poznato koliko je tačno osoba povrijeđeno.

Policija pokušava da utvrdi da li je neuspjela krađa automobila motiv pucnjave.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније