Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Klix.ba, Objavila: R.B. ]

04. 06. 2020. 17:10 >> 17:09

SLUČAJ MEDI MEKEN

Novi osumnjičeni za otmicu djevojčice nakon 13 godina

Slučaj nestanka trogodišnje Medlin (Medi) Meken uskoro bi mogao dobiti novi obrt. Njemačka policija vjeruje da je s njenim nestankom povezan neimenovani Njemac, koji je trenutno glavni osumnjičeni za njenu otmicu.

Neimenovani muškarac trenutno se nalazi u zatvoru zbog ranije počinjenih krivičnih djela. On se 3. maja 2007. godine kretao u blizini portugalskog resorta Algarve na dijelu Praia da Luz gdje je djevojčica i oteta.

Osumnjičeni je u periodu od 1995. do 2007. godine boravio na području Algarvea i tu je živio u kamp kućici.

Policija vjeruje da postoje jasne indicije da je učestvovao u slučaju otmice.

"On je trenutno ključna osoba naše istrage. Zato smo uputili ovaj poziv za informacijama, kako bismo potvrdili ili demantovali naše sumnje", rekao je za Gardijan Stjuart Kandi, pomoćnik načelnika londonske policije.

Trogodišnja Medlin nestala je iz portugalskog resorta Algarve na dijelu Praia da Luz u maju 2007. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније