Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92, objavila J.B.Č. ]

21. 04. 2020. 10:31   >>  10:32

POGINUO BRAJANTI JOŠ OSAM OSOBA

Nakon pada helikoptera uslijedile tužbe

Porodice četiri od devet putnika poginulih u padu helikoptera u kojem su poginuli i legendarni NBA košarkaš Kobi Brajant i njegova ćerka Đijana priključili su se njegovoj supruzi i podnijeli tužbe protiv kompnija vlasnica helikoptera.

Tužbe su u nedjelju podnijete elektronskim putem pred sudom u los Anđelesu.

U padu helikotpera 26. januara poginulo je devet osoba, među kojima i legendarni NBA košarkaš Kobi Brajant i njegova ćerka Đijana.

Njegova supruga Vanesa Brajant podnijela je prije dva mjeseca tužbu protiv dvije kompanije koje su upravljale i bile vlasnice tog helikoptera.

Za razliku od njene tužbe, novi identični slučajevi, predstavljeni na sedam strana, kao tužene ne imenuju pilota Aru Zobajana, niti njegovog predstavnika. Sve tužbe navode da su kompanije bile nepažljive i nemarne.

Helikopter se srušio jer je pilot potcijenio slabu vidljivost i gustu maglu. Prvi izvještaj nadležnih pokazao je da nije bilo kvara motora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније