Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Mina [ Objavio: O.Z. ]

26. 03. 2020. 10:10   >>  10:12

PAO U VODU?

Nestao ruski vojni avion iznad Crnog mora

Ruski borbeni avion Su-27 nestao je sa radara iznad Crnog mora, na 50 kilometara od grada Feodozija na Krimu, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Prema preliminarnim procjenama, avion je pao u more, prenose agencije.

"Oko 20 sati i deset minuta signal aviona Su-27 nestao je sa radara tokom leta iznad Crnog mora, udaljenog 50 kilometara od grada Feodozija. Hitna radio signalna lampica aktivirana je u tom područj"u, saopštilo je Ministarstvo.

U potragu i spasavanje uključili su se dva aviona Južnog vojnog okruga, ali vremenski uslovi u tom području komplikuju potragu.

Civilna plovila i mornarica upućeni su prema mjestu nesreće.

Za sada nema podataka o žrtvama ili preživjelima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније