Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, objavila B.B. ]

20. 03. 2020. 23:13   >>  23:14

JUŽNA KOREJA

Na glasanje sa maskom i rukavicama

Južnokorejska izborna komisija saopštila je da će svi glasači morati da nose maske i koriste rukavice za jednokratnu upotrebu na nacionalnim parlamentarnim izborima sljedećeg mjeseca, kao preventivne mjere zbog korona virusa.

Zvaničnik Nacionalne izborne komisije je rekao da će na biračkim mjestima biti kontrolisana temperatura, te da će za glasače sa groznicom ili respiratornim simptomima postojati odvojene kabine.

Birači će morati da stoje najmanje metar razdvojeni dok čekaju u redovima, da čiste ruke i nose plastične rukavice koje će dobiti prije ulaska u kabine.

Biće obezbijeđena i mjesta za glasanje u bolnicama i drugim centrima, gdje se liječe izolovani pacijenti oboljeli od KOVID-19.

Neki političari pozvali su da se odlože izbori, koji će biti presudni za trenutnu vladu koja se bori sa uticajem širenja zaraze na javno zdravlje, životne resurse i industriju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније