Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

19. 03. 2020. 22:58 >> 22:59

OD NEDJELJE

Grčka zatvorila skoro sve hotele

Radi ograničenja širenja koronavirusa Grčka je danas odlučila da zatvori sve svoje hotele koji rade tokom cijele godine poslije iste mjere za hotele otvorene u turističkoj sezoni.

Odluka koja stupa na snagu u nedjelju uveče važi do kraja aprila. Odluka je donijeta da bi se "zaštitili zaposleni u hotelima", saopštilo je Ministarstvo turizma.

Dozvoljeno je samo da po tri hotela po gradu rade u Atini i u Solunu, kao i po jedan hotel po regionu, dodalo je ministarstvo.

"Odluka će biti primijenjena od nedjelje 22. marta u ponoć do kraja aprila", navodi se u saopštenju.

Prošle nedjelje sezonski hoteli bili su zatvoreni iz istih razloga.

Grčka komora hotelijera procijenila je da će gubici u turističkoj sezoni od koronavirusa biti oko 522 miliona eura.

Grčka koja je danas zabilježila šesti smrtni slučaj od koronavirusa preduzela je niz drastičnih mjera da zaustavi pandemiju od zatvaranja škola, prodavnica i arheoloških nalazišta do zabrane okupljanja za više od deset osoba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније