Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Objavila: R.B. ]

24. 02. 2020. 18:11 >> 21:35

DRAMA U NJEMAČKOJ

Autom uletio u povorku, preko 30 povrijeđenih

Oko 30 osoba, među kojima ima djece, povrijeđeno je danas na karnevalu u malom mjestu u Njemačkoj kada je vozač namjerno uletio automobilom među okupljene, izjavili su zvaničnici.

Vozač, 29-godišnji državljanin Njemačke iz te oblasti, uhapšen je na licu mjesta u Folkmarsenu, blizu grada Kasela, oko 280 kilometara jugozapadno od Berlina.

Nekoliko povrijeđenih osoba u životnoj je opasnosti.

Vozač, koji je takođe povrijeđen, osumnjičen je za pokušaj ubistva.

Tužilaštvo je saopštilo da nastavlja istragu u svim pravcima i da za sada ne može da iznese nikakve detalje o motivu počinioca.

Širom Njemačke danas se održavaju karnevalske proslave, a najveće su u Kelnu, Dizeldorfu i Majncu.

Folkmarsen koji ima 7.000 stanovnika, nalazi se u centralnom djelu Njemačke, u saveznoj državi Hesen.

Hesen je još u šoku zbog prošlonedjeljnog rasističkog oružanog napada u predgrađu Frankfurta, u kojem je 43-godišnji Njemac ubio devet osoba imigrantskog porijekla, a potom i svoju majku i sebe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније