Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, Objavila: J.B.Č. ]

23. 02. 2020. 13:45   >>  13:44

ZVANIČNIK LOMBARDIJE

U Italiji više od 100 slučajeva novog korona virusa

Italija ima više od 100 slučajeva novog korona virusa, izjavio je danas Atilio Fontana koji je na čelu sjevernog regiona Lombardija, apelujući na uvođenje strožije kontrole na granicama.

"U Lombardiji je zaraženo 89 ljudi, uključujući jednu mlađu osobu u Valtelini", dolini u kojoj je smješteno popularno skijalište, rekao je Atilio Fontana za SkyTG24.

Prema njegovim riječima, na nacionalnom nivou je više od 100 ljudi zaraženo novim korona virusom.

Fontana je rekao i da postoje dvije pretpostavke o tome kako se zarazio 38-godišnji stanovnik Kodonja, 60 kilometara južno od Milana, za koga se smatra da je prvi slučaj korona virusa u Lombardiji.

Italijanske vlasti u izolaciju su stavile više područja u Lombardiji i Venetu.

Prema zvaničnim podacima civilne zaštite, dvije osobe su umrle od bolesti KOVID 19 izazvane virusom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније