Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Klix.ba, Objavila: R.B. ]

13. 02. 2020. 22:47 >> 22:46

POTVRDIO MINISTAR

U Japanu prvi smrtni slučaj od koronavirusa

Japan je zabilježio prvu smrt od koronavirusa, potvrdio je to danas ministar zdravlja zemlje Katsunobu Kato.

Riječ je o Japanki, ženi u osamdesetim, koja se razboljela u janauaru, a tek poslije razvila je simptome upale pluća. Koronavirus potvrđen je nakon što je umrla. Kako se zarazila još se istražuje.

Ona nije došla sa krstarenja brodom "Diamond Princess" koji se nalazi u karantinu u luci Jokohama, u blizini Tokija.

Japan je do sada potvrdio 247 slučajeva koronavirusa, uključujući 218 s kruzera koji je pristao u luci Jokohama, blizu Tokija.

Inače, na kruzeru "Dimanond Princess" od 3. februara, potvrđena su 44 nova slučaja uključujući jednog člana posade. Japanske vlasti odlučile su dopustiti iskrcavanje starijim putnicima koji su na testovima bili negativni. Pustiće ih u petak umjesto 19. februara i u karantinu će biti na kopnu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније