Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, Objavila: R.B. ]

13. 02. 2020. 17:52   >>  17:50

NEMA ŽRTAVA

Opet eksplozija pismo-bombe u Holandiji

Pismo-bomba eksplodirala je danas u sjedištu banke ING u Amsterdamu, ali nije bilo žrtava, saopštila je policija. To se dogodilo dan pošto su pisma sa eksplozivom poslata u druge dvije kompanije u istom gradu.

Samo su jednog zaposlenog u banci, koji se nagutao dima, zbrinule spasilačke službe, navela je pollicija preko Tvitera.

Drugo pismo-bomba pronađeno je jutros u prostorijama američke firme Unisis, u Lusdenu u centru Holandije, i tu bombu su demontirale specijalne jedinice ministarstva odbrane.

Juče su dva pisma-bombe eksplodirala, takođe bez žrtava, u prostorijama banke ABN AMRO u Amsterdamu i japanske grupe Ricoh u Kerkradeu.

"Moguće je da su ti incidenti povezani", javila je holandska javna televizija NOS pozivajući se na policijske izvore.

Pošiljalac tih pisama prijetio je drugim napadima sa eksplozivom ukoliko mu se ne uplati određena suma bitkoina, koja nije navedena.

Policija vjeruje da su eksplozije od srijede povezane sa serijom pisama bombi, najmanje sedam njih, upućenih raznim kompanijama i hotelima u decembru i januaru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније